Dr Hristov

Cilj nam je da svojim pacijentima pružimo stomatološke usluge kroz lepo iskustvo, vrhunske kliničke metode i izvrsne finansijske pogodnosti.

dr Hristov

Posvećeni pružanju zdravog i lepog osmeha našim pacijentima nudimo stomatološke usluge najvišeg kvaliteta, za oporavak, poboljšanje i održavanje lepote zuba sa posebnim osvrtom na prevenciju. Naši iskusni doktori, zubni higijeničari i zubni tehničari u skladu s najvišim standardima struke osiguravaju primerenu uslugu u svim aspektima stomatologije.

Ponosni smo na naš tim koji u svom radu uključuje mnoge napredne metode i sprovodi ih sigurno i udobno na licu mesta. Cilj nam je da svojim pacijentima pružimo stomatološke usluge kroz lepo iskustvo, vrhunske kliničke metode i izvrsne finansijske pogodnosti.

Ordinacija uređena po visokim standardima privatne stomatološke prakse, prijatan ambijent čekaonice, ljubazno i neposredno osoblje učiniće da se osetite opušteno, skoro kao kod kuće. Bezbolna intervencija, rad sa najkvalitetnijim materijalima, korišćenje digitalnih tehnologija u protetici i implantologiji i pre svega zadovoljan pacijent naši su prioriteti.

Porodični stomatolog

Kao što postoji porodični lekar opšte medicine, tako i u stomatološkoj ordinaciji Hristov nastojimo biti porodični stomatolog, odnosno brinuti o zdravlju zuba svih članova porodice. Česti su slučajevi da su tri generacije neke porodice naši pacijenti, a imamo primere i sa više.

Bilo da se radi o pregledu mlečnih zuba, zalivanju fisura, saniranju mlečnih i stalnih zuba kod dece i odraslih, zatim nadoknadi zuba kad nedostaje jedan ili više (protetska sanacija) kod roditelja ili pak celokupna rehabilitacija kod najstarijih članova porodice. U takvim i sličnim slučajevima pozivamo Vas da nam se obratite kako bi smo rešili vaše probleme.

Poseta stomatologu deteta zajedno sa roditeljima pri kojoj stomatolog sanira najpre roditelja a zatim dete, dobar je način da dete savlada strah od stomatologa.

Pružamo vam širok spektar stomatoloških usluga. Savremena i moderna protetika bazirana na izradi visokoestetskih bezmetalnih krunica i vinira. Ugradnja implanata i kompletna protetika na implantima. Izrada totalnih, parcijalnih i vizil proteza sa atečmenima. Ortodontski aparati za decu i odrasle.

Icon

ISKUSTVA NAŠIH PACIJENATA

Izdvajamo samo deo utisaka naših pacijenata o našoj ordinaciji, timu i uslugama. Pridružite se mnogobrojnim zadovoljnim pacijentima

Najbolji zubari u celom BG. Još malo pa 30 god idem kod njih. Prvo kod oca a sad kod sina. Sve preporuke!

Teodora Knez-Milojkovic

Najbolja ordinacija koja postoji u Mirijevu! Sve pohvale za oca i sina!!!

Zlatka Mislimovski

Odlični stomatolozi koji mogu da reše svaki problem vezano za zube a pritom su cene povoljne.Za svaku pohvalu i preporuku!

Olga Jakovljević